miercuri, 10 decembrie 2014

Frumusețea păstrată mai ușor cu ajutorul noilor tehnologii - Philips

          Vreau să vă spun că mai mereu mi-a plăcut să mă alint, aranjez și să profit de orice clipă și informație disponibilă pentru a mă face mai frumoasă.



          Primul lucru de la care pornesc este fața, mai precis calitatea tenului. După o adolescență marcată de puncte negre, puncte de grăsime și o acnee total încăpățânată, am rămas cu sechele și vreau să încerc orice pentru a nu mai ajunge în acel punct niciodată. Nici nu cred că mai este posibil de altfel, având în vedere că în adolescență totul se datorează în principal hormonilor jucăuși și exuberanți.

          Atunci când am aflat de noile tehnologii Philips Visa Pure care se bazează pe niște dispozitive eficiente de întinerire şi curăţare, ce ne promit că odată folosite, nu vom mai depinde niciodată de vizitele la saloane de înfrumuseţare pentru a obţine o piele mai frumoasă, cu un aspect mai tânăr.

          Practic, ne explică în detaliu importanța curățării în profunzime a tenului la intervale regulate de timp, îndepărtarea pielii moarte și a impurităților. Acțiunea în sine se efectua până acum doar în cadrul tratamentelor cosmetice efectuate la cosmeticiene și folosind aparate profesionale, dar acum nu avem nevoie decât de o periuță și timp pentru noi.

          Periuța se numește Visa Pure Essential – perie pentru curățarea tenului cu mai multe tipuri de capete interschimbabile: cap de periere cu efect de exfoliere pentru a îndepărta cu delicateţe celulele de piele moarte şi lipsite de strălucire pentru utilizarea săptămânală; cap de periere de schimb conceputspecial pentru îngrijirea tenului sensibil, pentru utilizarea zilnică și cap de periere de schimb pentru îngrijirea tenului normal pentru utilizare zilnică.

          Practic, o dată folosite minunățiile despre care v-am discutat mai sus, Philips ne promite o economie substanțială de timp și bani datorită răririi vizitelor la cosmetic pentru tratamentul tenului.

          Evident că pentru a fi frumoasă din cap și până în picioare este nevoie de mult mai mult decât o curățare periodică a tenului, următorul pas este epilatul care trebuie efectuat cât mai des posibil.

          Din fericire pentru noi au apărut în ultimul timp aparate de ultimă generație ce folosesc tehnologia IPL și înlocuiesc cu brio epilatoarele clasice și atât de dureroase.


          Dar despre toate acestea și multe alte detalii în legătură cu aparatura dedicată scăpării de părul în plus, într-un articol viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!