miercuri, 10 decembrie 2014

Epilarea, clar o necesitate acum rezolvată!

Epopeea părului nedorit cred că a atins fiecare femeie din lumea asta. Se cunosc metode de îndepărtare a lui din cele mai vechi timpuri. Epilarea cu pastă de zahăr sau miere se pare că a ajuns până în zilele noastre, fiind încă folosită de femeile din orientul mijlociu.





Noi, europenele avem la îndemână o sumedenie de metode, care mai de care cu rezultate mai bune, dar din păcate fiecare dintre metodele întâlnite până acum au dezavantajele lor care le descalifică din start de pe podium.

Dacă ar fi să enumăr știu doar eu câteva metode (era oarecum logic, nu?): ceara fierbinte acasă sau la salon, benzile de ceară rece, crema depilatoare, lama și aparatul de epilat. Fiecare cu problemele lui și fiecare fără o rată de succes de 100%.

Totuși, în ultimii ani au tot apărut saloane care fac reclamă pentru epilarea definitivă (semi-definitivă, dacă e să mă întrebați pe mine sau dacă vrem să fim pe deplin corecți) prin sistem IPL. Bine, bine, eficiență are, este demonstrată, un pic mai rău stă la capitolul efecte în timp, dar este și foarte scumpă. De aceea am salutat pe deplin apariția aparatului pentru acasă bazat pe aceeași tehnologie a impulsurilor luminoase pulsatile.

Aparatul arată ca un epilator obișnuit, doar că folosește o altă tehnologie. Implică  investiție mai mare la început, dar aceasta se amortizează în timp scurt și practic economisim timp și bani. Iubesc alternativele acestea.

Acum, evident că avem de ales între mai multe tipuri de aparate, dar acest lucru nu poate fi atât de complicat atunci când practic pentru uz casnic există pe site-ul celor de la Total Pro Beauty doar 2 modele cu prețuri apropiate. Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul favorit din categoria Aparate Epilare Definitiva.


Transportul evident că este gratis având în vedere valoarea produsului, așa că putem profita și pune în coș și un produs din categoria Frizerie și Coafor, cum ar fi o placă ceramică de întins părul, dispozitiv care îți permite să îți aranjezi coafura dimineața aproape cu ochii închiși și într-un timp absolut record.


Sincer, mi se pare un vis. Nu credeam să pot rezolva vreodată problema părului nedorit și abia aștept să cumpăr, primesc și testez produsul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!