joi, 13 noiembrie 2014

Iarna asta, încrederea se câștigă pas cu pas doar cu Kalapod

Azi aș vrea să vorbesc despre culori, entuziasm, încredere și voie bună. Vremea de afară nu îmi face nici un favor în sensul acesta, din păcate. Totuși, având în vedere că ea nu face altceva decât să prevestească faptul că iarna este din ce în ce mai aproape, am decis să fac un mic rezumat al încălțărilor pe care mă pot baza iarna asta și evident o listă cu dorințe.


Din fericire, rezumatul a decurs mult mai repede decât mă așteptam și a dat naștere aproape natural unor dorințe.

Am descoperit că în afară de o pereche de ghetuțe roșii, restul se învârte în jurul ideii de ghetuță cu sau fără toc neagră sau bej. Și atunci am realizat că este o problemă, doar vă spuneam că am nevoie de culori mai mult decât orice.

Așadar am decis că voi porni în căutarea unor cizme înalte și a încă ceva cu sau fără toc, dar musai colorat.

Nu știu voi cum sunteți, dar eu de când mă știu am nevoie de un anumit calapod pentru a mă simți confortabil în încălțămintea aleasă, poate de aceea am decis să hoinăresc în voie pe site-ul celor de la Kalapod, promiteau să fim pe aceeași lungime de undă.

Rapid, am descoperit cizmele Anna care sunt exact așa cum le visam eu, confortabile și elegante. Le văd ușor asortate la fuste și pantaloni toată iarna. Faptul că au un toc foarte mic, nu poate decât să mă convingă de faptul că voi păși fără grija alunecatului pe gheață sau a altor evenimente neplăcute toată iarna, iar culoarea crem îmi va permite să le asortez fără grijă la orice outfit. Următorul pas a fost alegerea măsurii, lucru mai mult decât simplu folosind tabelul de mărimi corespondente.



A două oprire din călătoria mea vituală m-a adus la alte cizme, de data asta cu toc, colorate și mult mai puțin versatile, dar cu foarte multă personalitate. Mi-au plăcut mult ciucurii și am putut să mă vizualizez încălțată în ele, așa că le-am adăugat rapid în coș.








În final, privirea mi-a aterizat aproape instantaneu asupra botinelor Camel Candy, tot niște ”pete de culoare” cu foarte multă personalitate. Nu știu dacă este sau nu la modă, dar eu anul acesta sunt înnebunită după combinația textil/piele și botinele sunt exponentul perfect. Tocul din categoria celor care te lasă fără răsuflare, dar te pot face atât de ușor să te simți regina balului, este un al doilea motiv pentru care le-am îndrăgit din prima secundă în care le-am văzut.






Astfel înarmată cu 3 perechi de încălțări numai bune de purtat în sezonul rece, mă declar mulțumită și cred că încrederea mea va creșe pas cu pas și doar cei de la Kalapod sunt ”responsabili”.

2 comentarii:

  1. Am vazut si eu ofertele de la ei, si au preturi foarte bine, ma bate gandul sa imi comand si eu o pereche.Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita! Abia astept sa iti citesc parerea!